Έξω βρέχει…

Μπορώ να΄χω μερικές αγκαλιές; Και χαμόγελα; Και τραγούδια;

Κι από εκείνα τα «βάστα γερά» που τόσο καλά γνωρίζετε πως με ανακουφίζουν;

Έξω βρέχει και οι Κρητικοί της Μελβούρνης ετοιμάζονται για συνάντηση….

O Dr V. από την Αγγλία υπογράφει κι αυτός το κάλεσμά μας ενάντια στην υδρόλυση των χημικών, έπειτα από τη συνάντησή μας εδώ στη Μελβούρνη για το Διεθνές Συνέδριο Κοινωνικής Εργασίας.

Ήταν πολύ κουραστικό το εξάμηνο αυτό – με την Ομογένεια να δουλεύει σε ρυθμούς σαλιγκαριού, ούτε καν χελώνας…κι εκεί που λες ότι όλα έχουν τελειώσει, έρχεται μια Ελπίδα από μακριά και σε ξεσηκώνει!

Με την κυβέρνηση να μην περνά τελικά το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των βιομηχανιών – με αποτέλεσμα να ανησυχούμε για το μέλλον της χώρας αφού η κυβέρνηση επέλεξε να κάνει τα στραβά μάτια κάνοντας για άλλη μία φορά πλάτες στους κεφαλαιούχους.

Με τους φοιτητές σε όλη τη χώρα να κατεβαίνουν στους δρόμους ενάντια στις περικοπές στις σχολές – είμαστε όντως πιο εξαγριωμένοι από ποτέ!

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Η εξεταστική πήγε πολύ καλά…

Όμως εμείς φτερουγίζουμε ήδη σ’άλλες γειτονιές…

9 thoughts on “Έξω βρέχει…

 1. Κουράγιο Αγριμιάκι, όλα θα γίνουν. Ακόμα και σε ρυθμούς σαλιγκαριού τουλάχιστον υπάρχει κίνηση… Να προσέχεις καταρχάς τον εαυτό σου. Αυτό μπορείς.
  Φιλιά από το Λονδίνο και τον καύσωνα που διανύουμε! 32 βαθμούς παρακαλώ!

 2. Ίσως διανύουμε την εποχή του σαλιγκαριού. Παγκοσμίως. Με την ίδια διάθεση σου στέλνω τους χαιρετισμούς μου απ’ την Αθήνα που κοιμάται μακαρίως. Εδώ οι φοιτητές δεν κατεβαίνουν στους δρόμους. Ούτε καν αυτό…
  Εύχομαι πάντα να υπάρχουν οι μικρές αφορμές και τα ξεσηκώματα φίλων για να σε κρατάνε σε εγρήγορση. «Βάστα γερά» συντεκνάκι!…

 3. Να σου ξαναπώ πως, ο,τι εσείς έχετε έννοια, εμείς το ξεχνάμε σα να μην είναι δικό μας και σα να μην μας αφορά;… Φιλιά μικιό μου και…βάστα γερά 🙂

 4. Τεράστια εντύπωση μου κάνει…. (λέω τώρα!), που εδώ όλοι είναι ναρκωμένοι, ευτυχώς που υπάρχουν ψυχές που νοιάζονται και μας κρατούν ενήμερους…να είσαι καλά που μας ενημερώνεις με mail! 😉
  Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, μην ανησυχείς για τον καιρό, εδώ περνάμε ένα περίεργο καλοκαίρι, πχ, σήμερα κολύμπησα με βροχή και αστραπές!
  ΑΦιλάκια πολλά πολλά! ❤

 5. Ξέρεις κάτι; Τουλάχιστον σε σχέση με κάποιος άλλους ένα σαλιγκάρι έχει και τις δυο κεραίες του σηκωμένες…Αργεί αλλά επαγρυπνεί…Κάτι δεν είναι και αυτο;Φιλιά γλυκά!;)

Από τση Κρήτης το μπαξέ να μου πέψετε ένα μπόλι, να κάμω επά στη ξενιθιά ολάνθιστο περβόλι!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s