Πρόσκληση για την Αμυμώνη

Το Σάββατο η Αμυμώνη έχει Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Λιμάνι στην αποθήκη Δ., στην μαγευτική πόλη της Θεσσαλονίκης. Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα θα έχει πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά. Είναι υποχρέωση μας να σκύψουμε πάνω από τους συνανθρώπους μας και ηθική υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα παιδιά που δεν στάθηκαν τόσο τυχερά στην ζωή τους όσο εμείς. Από αυτά τα παιδιά μπορούμε να πάρουμε μόνο Ελπίδα και κουράγιο για να πλάσουμε έναν κόσμο πιο ασφαλή και χαρούμενο για τα παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες. Είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις να χαμογελάσουν…

9 thoughts on “Πρόσκληση για την Αμυμώνη

  1. Αγριμάκι μου,πολύ όμορφες οι εκδηλώσεις πού γίνονται γιά τά παιδάκια!Καλή επιτυχία εύχομαι!!(Η μικρή ταξιδεύη πρός Σιγκαπούρη!Νάσαι καλά φίλη μου!!)Φιλάκια!!

  2. Πολύ όμορφο να γίνονται τέτοιες κινήσεις ειδικά τέτοιες μέρες που όλοι έχουμε ανάγκη λίγη χαρά. Άλλωστε αυτό δεν είναι και το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων; Να αγαπάμε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας; Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά.
    Καλή σου μέρα Αγριμιώ μου, να έχεις μια υπέροχη ημέρα.

  3. Κινήσεις ανθρωπιάς, έχουν ουσία όταν πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και όχι μόνο μέρες »γιορτινές». Τα παιδιά, έχουν ανάγκη συμπαράστασης σε όλα τα επίπεδα, όλες τις μέρες του χρόνου.
    Φυσικά, τέτοιες πρωτοβουλίες, είναι πάντα αξιέπαινες. Καλό θα είναι όμως να βλέπουμε και λίγο παραπέρα.

Από τση Κρήτης το μπαξέ να μου πέψετε ένα μπόλι, να κάμω επά στη ξενιθιά ολάνθιστο περβόλι!

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s