Παιδεραστές διδάσκουν ατιμώρητοι στα σχολεία

Διάβασα ένα άρθρο σχετικά με την ατιμωρησία των καθηγητών που έχουν ασελγήσει σε ανήλικα παιδιά και τις δηλώσεις του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή και εκνευρίστηκα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο καθηγητής που προέβη σε ερωτικές πράξεις με μαθήτρια γυμνασίου, όπου δίδασκε, και τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 5 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών, καθώς και ο καθηγητής στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας (3,000 φωτογραφίες – 100 βίντεο) κι ο οποίος τιμωρήθηκε με προσωρινή παύση 6 μηνών με πλήρη στέρηση αποδοχών.

Ιδού! Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη!!

Καλά τα είπε στην προκειμένη ο Ρακιντζής, αλλά το εκνευριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι οι εκπαιδευτικοί εκνευρίζονται με τους συναδέλφους τους οι οποίοι απέχουν από τις κινητοποιήσεις τους. Πώς να το κάνουμε; Αφού θυμούνται τις απεργίες κάθε φορά που κόβεται κατά 50 ευρουλάκια ο γ@μημένος ο μισθός τους. Πότε κινητοποιήθηκαν οι σύλλογοι/ενώσεις και οι συνδικαλιστές για αυτά εδώ τα θέματα;;; Είναι ο μισθός πιο σημαντικός από τα ίδια τα παιδιά;;; Και γιατί, την γνωστή σε όλους παπαδιά από την Πελοπόννησο, την δείχνουν όλα τα τσοντοκάναλα, και τα πρόσωπα τέτοιων καθαρμάτων δεν εμφανίζονται πουθενά;;;

Αγριμιώ

8 thoughts on “Παιδεραστές διδάσκουν ατιμώρητοι στα σχολεία

  1. Καλημέρα φίλη μου!Δυστηχώς έτσι κατάντησαν τήν πατρίδα μας!Διεστραμμένοι νά διδάσκουν τά παιδιά μας!Στά δικά μας τά χρόνια καμμία σχέση οι δάσκαλοι καί καθηγητές μέ τούς σημερινούς!Από τό κακό στό χειρότερο μάς πάνε!!Τά φιλιά μου στήν Μελβούρνη σέ όλη τήν Ελληνική παροικία!!Καλά νά περνάς!Φιλάκια!!

  2. Aγριμιώ μου σε βαθειά νερά μας έριξες σήμερα. Έχω πια την πεποίθηση ότι υπάρχει ανοχή (και συνενοχή) και ατιμωρισία και στο τέλος θα υπάρξει και επιβράβευση για αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη. Θυμίζω την υπόθεση δικαστικού εκ Θεσσαλονίκης, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά το παιδί του και τιμωρήθηκε με ολιγόμηνη παύση απ’ τα καθήκοντά του!… Επίσης δεν ξεχνώ την υστερία των ΜΜΕ με τις δυστυχείς αλλοδαπές που είχαν συλληφθεί ως οροθετικές… και φωτογραφίες είδαμε, ανφάς-προφίλ-ολόσωμη-ακτινογραφία… Τις ίδιες μέρες γινόντουσαν συλλήψεις παιδεραστών (καθηγητές ήταν ανάμεσά τους), στην κατοχή των οποίων βρέθηκε πορνογραφικό υλικό… Δεν μάθαμε ποτέ ονόματα, ούτε φυσικά είδαμε φωτογραφίες τους…
    Λυπάμαι που το λέω, αλλά είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι γι αυτό το έγκλημα. Άλλοι αδιαφορούμε, άλλοι δεν ασχολούματε καν, άλλοι αρνιόμαστε, άλλοι ασχολούμστε με το μικρόκοσμό μας… Και ανάμεσά μας, υπάρχουν «καθωσπρέπει» κύριοι, υπεράνω πάσης υποψίας, που εκτονώνουν τη διαστροφή τους σε ανύμπορα παιδιά!!!…
    Σε κάποιες ανατολικές χώρες, η ανθρώπινη πορνεία διαπρέπει και αποτελεί σοβαρό οικονομικό έσοδο της χώρας. Ο σεξουαλικός παράδεισος των δυτικών. «Πωλούνται» ακόμα και μωρά!
    Δεν ξέρω αν απέχουμε πολύ ακόμα απ’ αυτήν την κόλαση. Ανεπίσημα πάντως, η δράση αυτών των διαστροφικών τεράτων, καλά κρατεί…

    φιλιά πολλά και μπράβο για τις «φωνές» σου…

  3. @ Dimi, σαφώς κι έχουν αλλάξει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά είπαμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός ως άνθρωποι, όχι προς τα πίσω. Και κάτι τέτοια περιστατικά σίγουρα δείχνουν την αδιαφορία και την αναλγησία του κράτους για την ψυχική υγεία των παιδιών.

    @ Μαρία, οι Φωνές πρέπει να πληθύνουν. Οι Φωνές πρέπει να αποκτήσουν Αίμα, Σώμα, Ψυχή, Υπόσταση, Λαϊκή Οργή.. Όσον αφορά στην Κόλαση που περιγράφεις, είμαστε ήδη νομίζω προ των Πυλών. Η σιωπή μας είναι συνενοχή. Δεν είναι δυνατόν να στεκόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και το στόμα κλειστό όταν υπάρχουν τέτοιες σοβαρές καταγγελίες. Δεν είναι δυνατόν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν κινητοποιήσεις με το πρώτο κουδούνι για μισθολογικά θέματα και να ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ παντελώς για τα ίδια τα παιδιά. Δεν μπορώ να το χωνέψω..

  4. Κοριτσάκι μου, αυτή σου η ανάρτηση με διαλύει!!! Είναι και σκέψεις δικές μου. όταν αφορά παιδιά η ανοχή θα πρέπει να είναι μηδενική…Απλά πολύ απλά και αδιαπραγμάτευτα! Λυπάμαι για την κατάντια μας….

  5. Δείτε και την υπόθεση «Νίκος Σειραγάκης» – Ρεθυμνο. Το κουκούλωμα επί 13 μήνες από αρχές και τοπικους φορείς ήταν σε ανείπωτο σημείο. Το χειρότερο όμως είναι ότι από την 1η Δεκεμβρίου 2011 που ο δράστης συνελήφθη, η τοπική κοινωνία δεν κέρδισε τίποτα από την γνωστοποίηση της υπόθεσης. Πάνω από 100 ανήλικα κακοποιήθηκαν σε μερικά χρόνια, σεξουαλικά από τα χέρια του «διακεκριμένου» προπονητή του ΑΓΟΡ (Α1 Εθνική κατηγορία στο μπάσκετ) και οι φορείς για μια ακόμα φορά, το έθαψαν δίχως να προσφέρουν ουδεμία ουσιαστική γονεϊκή ενημέρωση. Γιατί;; Ποία η εμπλοκή τους; Τι φοβήθηκαν και ποιοί; Εμείς τα ξέρουμε… η «τυφλή δικαοσύνη όμως δεν θέλει να τα γνωρίζει – δεν θέλει να τα ακούει, προφανώς γιατί εκτός από τυφλή είναι και … κουφή!!

  6. Με μια πρόταση θα το πω.Απλα και κατηγορηματικά.
    Όσοι ασελγούν σε παιδικά κορμάκια και ψυχές ,θανατική ποινή.΄Αμεσα.
    Πρωτίστως όμως ,αλάτι πάνω στο σκαμμένο απο βασανισμούς ,κορμί τους.
    Καθίκια..
    Αυτό τους πρέπει. Τέρμα.

  7. @KaPa, μηδενική ανοχή και κατάντια. Καλά τα λες. Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα; Πώς αφυπνίζουμε την κοινωνία; Πώς φθάνουμε στην κορύφωση του δράματος όταν κάποιος έχει αποφασίσει να ρίξει την αυλαία πριν την ώρα της;

    @Γνωστέ-Άγνωστε, έχω μια υποψία μιας και που είπες Ρέθυμνο.. αλλά δεν είμαι σίγουρη. 😉 Την περίπτωση αυτή την γνωρίζω. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ δεν αντιδρά η τοπική κοινωνία; Τόσο αποχαυνωμένοι είμαστε πλέον; Πρέπει να αναδημοσιεύουμε τέτοια άρθρα/ειδήσεις, για να μην ξεχαστούν αυτές κι άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Το ίντερνετ, ευτυχώς, μας δίνει αυτή την δυνατότητα.

    @Πασιφάη, μόνο αλάτι; Και λίγα λες… Θανατική ποινή σε όσους κακοποιούν παιδιά, ασχολούνται με παιδική πορνογραφία, σε εμπόρους ναρκωτικών και στους βιαστές. Αυτές είναι αρρωστημένες πρακτικές, οι οποίες μου ανακατεύουν το στομάχι.

Από τση Κρήτης το μπαξέ να μου πέψετε ένα μπόλι, να κάμω επά στη ξενιθιά ολάνθιστο περβόλι!